Restylane & botox behandling

Botox behandling

Rynkor i ansiktet, pannan och på halsen beror dels på att huden åldras, dels på grund av muskelöveraktivitet. I de fall när muskelöveraktiviteten är den övervägande orsaken är en Botox behandling ett utmärkt alternativ. Det vanligaste behandlingsområdet vi utför på Bella Beauty i Helsingborg är främst rynkor mellan ögonen.

Botox verkar genom att förlama musklerna under rynkorna varvid huden slätas ut. Effekten kommer successivt under några dagar och sitter i cirka sex månader. En Botox behandling kan göras vid ett mottagningsbesök och är i stort sett smärtfri och man kan gå tillbaka till arbetet direkt efteråt. Upprepas botox behandlingen har muskulaturen en tendens till att försvagas mer varaktigt.

Juvederm & Restylane

Om du vill framhäva ditt utseende, till exempel; definiera ansiktets konturer, få fylligare läppar eller jämna ut linjerna i ansiktet kan du göra en injektionsbehandling. Våra Juvéderm- och Restylane behandlingar ger dig ett naturligt och omedelbart resultat. Restylane/Juvéderm är en kristallklar gel av hyaluronsyra, en substans som finns naturligt i kroppen. Hyaluronsyra binder vatten, återfuktar huden och ger en bättre volym. När vi blir äldre minskar produktionen av vår naturliga hyaluronsyra. En injektionsbehandling av Restylane/Juvéderm ersätter den förlorade volymen och ger dig en naturlig förbättring. Restylane/Juvéderm bryts efter ner efterhand och du behöver upprepa behandlingen regelbundet. Detta ger dig en frihet att göra vad du vill när du vill. Du bestämmer själv över ditt utseende.

Carboxy

Carboxy-terapi har utropats som det största genombrottet för estetiska behandlingar sedan Botox, och vi är ensamma om det på Bella Beauty i Helsingborg!

Hudbristningar och ärr har länge varit svåra att reducera, nu finns äntligen ett enkelt och effektivt sätt att reducera bristningar och ärr i stort sett helt och hållet. Carboxy är en metod som effektivt och skonsamt hjälper kroppen att själv reducera dessa hudproblem.

Kontakta oss gärna för mer information och tidsbokning.